Skip to content

Etkinliğinizde Bir Keynote Konuşmacı Ağırlamak İçin 5 Neden​

2023'te açılış konuşmacılarının şirketler ve hükümetler tarafından aranmasının birçok nedeni var:

Bu kadar çok belirsizlik ve sürekli değişimle dolu bir dünyada şirketler ve liderler, çeşitli konularda tavsiye almak için açılış konuşmacılarına ihtiyaç duyuyor.

Geçtiğimiz yıl bazı konularda taleplerin arttığını gördük; metaverse, Yapay Zeka, OpenAI, performans, işin geleceği, sürdürülebilirlik, jeopolitik, zihinsel sağlık ve dayanıklılık bunlardan birkaçıdır.

2022'de Londra Konuşmacı Bürosu, 70 ülkede 2.354 etkinliğe konuşmacı ve danışman sağladı.

Bunların önemi ve değeri hakkında basit bir açıklama derledik:

1. Bilgi ve Uzmanlığın Paylaşılması

Açılış konuşmacıları kendi alanlarında uzmandırlar ve çoğu zaman kendi alanlarında fikir önderidirler. İçgörülerini paylaşarak liderlerin, şirketlerin ve bireylerin belirli konulardaki bilgilerini genişletmelerine yardımcı olmanın yanı sıra yeni bakış açılarıyla ilham veriyorlar.

2. Açılış Konuşmacıları İlham Verir ve Motivasyonu Artırır

İnsanlara harekete geçmeleri veya hayatlarında veya işlerinde değişiklik yapmaları konusunda ilham verir ve motive ederler. Bu konuşmacılar, zorlukların üstesinden nasıl gelinebileceğine dair ipuçları ve tavsiyeler verirken, kendi başarı ve başarısızlıklarının hikayelerini de paylaşıyorlar.

3. Trendlerden Haberdar Olmak

Açılış konuşmacıları sıklıkla katılımcıların en son gelişmelerden haberdar olmalarına yardımcı olabilecek en son konuları ve trendleri tartışıyor. Bu özellikle teknoloji, sağlık hizmetleri veya finans gibi hızla gelişen alanlarda önemli oluyor.

4. Açılış Konuşmacıları etkinliklere değer katar

Katılımcıların ilgisini çekerek ve genel deneyimi geliştirerek etkinliklere değer katarlar. İyi seçilmiş bir açılış konuşmacısı, etkinliğe heyecan ve içgörü katarak izleyicilerin daha fazla katılımını sağlayacaktır.

5. Networking Fırsatları

Açılış konuşmacıları genellikle kitlelerin ilgisini çeker ve hedef kitlenin katılımını artırır. Benzer düşüncelere sahip kişilerle ağ kurma fırsatı sağlayabilir. Bu, yeni ortaklıklara, işbirliklerine ve fırsatlara yol açabilir.

Dünyada bu kadar çok şey olup biterken, değişimi yakalamak için konuşmacılara ve danışmanlara olan ilgi hızla artıyor.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Diğer Blog Yazıları

Etkinliğinizde Bir Keynote Konuşmacı Ağırlamak İçin 5 Neden