Skip to content

Nicklas Bergman

Girişimci ve derin teknoloji yatırımcısı, gururlu kurucu, meraklı fon sağlayıcı ve isteksiz fütürist

Nicklas Bergman İsveçli bir girişimci ve derin teknoloji yatırımcısıdır. 30 yılı aşkın bir süredir çeşitli sektörlerde, bölgelerde ve ekonomik iklimlerde şirketler kurmuştur. Şirketlerinin iflas ettiğini, ölümden dirildiğini...

Nicklas Bergman Hakkında

Nicklas Bergman İsveçli bir girişimci ve derin teknoloji yatırımcısıdır. 30 yılı aşkın bir süredir çeşitli sektörlerde, bölgelerde ve ekonomik iklimlerde şirketler kurmuştur. Şirketlerinin iflas ettiğini, ölümden dirildiğini, dünyayı fethettiğini, büyük endüstri oyuncularına satıldığını veya borsaya kote olduğunu gördü. Nicklas, 2020’nin ortalarından bu yana, yılda 100’den fazla Avrupalı girişime yatırım yapan 4 milyar Euro’luk bir derin teknoloji VC fonu olan EIC Fund’ın da danışmanlığını yapıyor.

Bu süreçte pek çok hata yaptı, destansı başarısızlıklardan sorumlu oldu ve bazı başarıların parçası olacak kadar da şanslıydı. Yıllar boyunca unicorn’a dönüşen yatırımlara hayır dedi ve bitmek bilmeyen toplantılarda çok fazla zaman harcadı. Birkaç yıl önce Nicklas programını boşalttı ve teknolojinin bizi nereye götürdüğünü ve yaklaşan teknoloji fırtınasına hazır olup olmadığımızı anlamak için bir yolculuğa çıktı. Bugün zamanını teknoloji yatırımları, kendi skunkworks projeleri ve teknoloji, iş dünyası ve toplumun geleceği üzerine konuşmak, yazmak ve danışmanlık yapmak arasında bölüştürüyor.

Bu arada, yeni medya sanatını seviyor ve kayağa gitmek için sabırsızlanıyor…

Konuşma Başlıkları

• Teknoloji Fırtınasında Gezinmek - Yutturmacanın Ötesinde İçgörüler
• Jeopolitik, Megatrendler ve Kaçınılmaz Sürprizler
• Büyük Belirsizlik Dönemlerinde Fırsatlar Bulmak
• Girişimcilik Yolculuğu - Şans, Zamanlama ve Yetenek

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

Rumman Chowdhury

Sorumlu Yapay Zeka Araştırmacısı, Harvard Üniversitesi, Yapay Zeka Etiği Eski Direktörü, Twitter

Sir John Armitt

National Express Group Başkanı, daha önce Olimpiyat Teslimat Otoritesi Başkanı

Simon Sinek

Liderlik ve Yönetim Konularında Yazar, Konuşmacı ve Danışman

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Nicklas Bergman