Skip to content

Robert Hannigan

BlueVoyant (Uluslararası) Başkanı ve GCHQ eski direktörü

Robert Hannigan, 2014-17 yılları arasında Birleşik Krallık'ın en büyük teknik ve siber güvenlik ajansı olan GCHQ'nun Direktörlüğünü yapmıştır. Robert 2016 yılında Birleşik Krallık Ulusal Siber Güvenlik Merkezi'ni...

Robert Hannigan Hakkında

Robert Hannigan, 2014-17 yılları arasında Birleşik Krallık’ın en büyük teknik ve siber güvenlik ajansı olan GCHQ’nun Direktörlüğünü yapmıştır. Robert 2016 yılında Birleşik Krallık Ulusal Siber Güvenlik Merkezi’ni kurmuş ve 2009 yılında Birleşik Krallık’ın ilk siber stratejisinden sorumlu olmuştur.

Robert şu anda bir siber güvenlik hizmetleri şirketi olan BlueVoyant International’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve McKinsey & Co’nun Kıdemli Danışmanıdır. Belfer Center ve Harvard’da Kıdemli Araştırmacı olarak görev yapmaktadır. Londra’daki Mühendislik ve Teknoloji Enstitüsü’nün üyesi ve Oxford Üniversitesi’nin Onursal Üyesidir.

Robert Hannigan Financial Times, BBC ve diğer yayın organlarında siber konular üzerine düzenli olarak yazmakta ve konuşmalar yapmaktadır.

Oxford Üniversitesi’nden Profesör Sadie Creese ile birlikte kısa bir süre önce ‘Endüstriyel Nesnelerin İnterneti için Siber Güvenlik İncelemesi’ni yayınlamıştır.

Konuşma Başlıkları

• Siber Güvenlik, Çatışma ve Suç
• Teknoloji İşletme Yönetimi
• Uluslararası ilişkiler
• Teknoloji Çağında Liderlik

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

Jim O’Neill

Goldman Sachs Varlık Yönetimi Eski Başkanı ve BRIC Kısaltmasının Yaratıcısı

Jack Straw

Başbakan Tony Blair’in Eski İçişleri ve Dışişleri Bakanı

Sir John Armitt

National Express Group Başkanı, daha önce Olimpiyat Teslimat Otoritesi Başkanı

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Robert Hannigan