Skip to content

Azran Osman Rani

Tanınmış Asyalı Yenilikçi

Azran Osman-Rani, ruh sağlığı ve zindelik desteği sağlamak ve kullanıcıların daha sağlıklı yaşam tarzı davranış değişikliklerini benimsemelerine yardımcı olmak için uygun maliyetli, erişilebilir bir dijital çözüm sunan...

Azran Osman Rani Hakkında

Azran Osman-Rani, ruh sağlığı ve zindelik desteği sağlamak ve kullanıcıların daha sağlıklı yaşam tarzı davranış değişikliklerini benimsemelerine yardımcı olmak için uygun maliyetli, erişilebilir bir dijital çözüm sunan bir dijital sağlık teknolojisi şirketi olan Naluri Hidup’un kurucusudur.

Osman-Rani, iflix, MoneyMatch, Cognifyx ve YellowPorter’ın kurucu ortağı ve yatırımcısı olarak internet teknolojisi alanında faaliyet göstermektedir. Daha önce Malezya’da iflix’in CEO’su ve Grup COO’su olarak görev yapmıştır – 2015 yılında Kuala Lumpur’da başlatılan ve şu anda Asya, Orta Doğu ve Afrika’da 30’dan fazla pazarda faaliyet gösteren yıkıcı bir internet televizyon video-on-demand hizmeti olan iflix, lansmanından üç yıldan kısa bir süre sonra 700 çalışanı ile faaliyet göstermektedir.

Osman-Rani daha önce dünyanın öncü düşük maliyetli uzun mesafeli havayolu şirketi AirAsia X’in kurucu CEO’suydu. İş planını geliştiren, sermaye toplayan, ilgili lisansları güvence altına alan ve AirAsia X’in ilk uçuşunu Kasım 2007’de başlatan başlangıç ekibine liderlik etti. AirAsia X o zamandan bu yana bir uçaktan 26 uçağa, 2.500’den fazla çalışana ve 2014 yılında yaklaşık 1 milyar ABD doları yıllık gelire ulaştı. Osman-Rani, AirAsia X’in birçok uzun mesafeli havayolu geleneğini yıkan iş modelinin geliştirilmesine öncülük etti ve 2013-2014 Skytrax Dünyanın En İyi Düşük Maliyetli Havayolu Business Class düz yataklı koltuklar, Sessiz Bölge, Fly-Thru bağlantıları, Koltuk atamaları ve yükseltme seçenekleri ve Uçak içi eğlence hizmetleri gibi çeşitli yeniliklere öncülük etti.

AirAsia X’ten önce Astro All Asia Networks plc’de İş Geliştirme Kıdemli Direktörü olarak görev yapan Azran Osman-Rani, Astro’nun Güneydoğu Asya, Hindistan ve Büyük Çin’deki medya, yaratıcı içerik ve teknoloji yatırımlarının ve ortak girişimlerinin başlatılmasına ve iş geliştirilmesine liderlik etmiştir.

Konuşma Başlıkları

• Rekabetçilik
• Küreselleşme
• Kurumsal Kültür
• İnovasyon
• Girişimcilik

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

Nick Bostrom

Düşünce Lideri, Filozof ve Oxford Üniversitesi İnsanlığın Geleceği Enstitüsü Kurucu Direktörü

Sir John Armitt

National Express Group Başkanı, daha önce Olimpiyat Teslimat Otoritesi Başkanı

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Azran Osman Rani