Skip to content

Katja Diehl

Mobilite Uzmanı

Katja Diehl, mobilite ve lojistik alanlarında 20 yılı aşkın deneyime ve içgörüye sahiptir. Mobilite, yeni iş ve çeşitlilik konularına odaklanan bir iletişim ve yönetim danışmanıdır. 2019 yılında "LinkedIn'in En İyi 25 Sesi...

Katja Diehl Hakkında

Katja Diehl, mobilite ve lojistik alanlarında 20 yılı aşkın deneyime ve içgörüye sahiptir. Mobilite, yeni iş ve çeşitlilik konularına odaklanan bir iletişim ve yönetim danışmanıdır. 2019 yılında “LinkedIn’in En İyi 25 Sesi “nden ve “mobilite sektöründeki 100 kadın lider “den biri olmuştur. Katja Diehl aynı zamanda “Avrupa Taşımacılığı 2020’de Dikkat Çekici Kadınlar “dan biridir.

Katja Diehl, Lingen’de liseden mezun olduktan sonra 1994-2000 yılları arasında Osnabrück Üniversitesi’nde edebiyat eğitimi aldı ve ardından Deutsche Bundesstiftung Umwelt’in basın bürosunda staj yaptı. 2007-2008 yılları arasında Frankfurt’taki Alman Halkla İlişkiler Akademisi’ne devam etti ve burada halkla ilişkiler danışmanlığı eğitimini başarıyla tamamladı. 2013-2016 yılları arasında Münster’deki Westfälische Wilhelms-Universität’ta Pazarlama Yöneticisi Programı’na katıldı ve burada Executive MBA derecesini aldı.

Kariyerine gazeteci ve basın sözcüsü olarak başladıktan ve lojistik ve mobilite sektöründeki şirketlerde yönetim pozisyonlarında çalıştıktan sonra Katja Diehl, 2018 yılında iletişim ve yönetim danışmanı olarak serbest meslek sahibi oldu ve şirketlere ve yeni kurulan şirketlere marka iletişimi ve konumlandırmaları konusunda danışmanlık yaptı.

Teknoloji ve danışmanlık şirketlerinin dijital talep üzerine çözümleri door2door için Marka Elçisidir. Katja Diehl, #SheDrivesMobility ile mobilite değişimi, çeşitlilik ve yeni çalışma biçimleri konularını birleştiren bir podcast’e ev sahipliği yapıyor. Verkehrsclub Deutschland e. V.’nin (VCD) federal yönetim kurulunda Mobility 2050, Zihniyet Değişimi Yoluyla Mobilite Değişimi konularının yanı sıra basın ve halkla ilişkilerden sorumludur. Ayrıca, Bürgerstiftung Hamburg’un bir projesi olan MentorMe ve Yoldas’ta mentorluk yapmaktadır.

Katja Diehl açılış konuşmaları yapmakta, etkinlik ve atölye çalışmalarını yönetmekte ve kurumsal etkileme ve kişisel markalaşma konularında danışmanlık yapmaktadır.

Konuşma Başlıkları

• Mobilite devrimi teknik değil, insanidir
• Çeşitlilik toplumsal değişimin temelidir
• Geleceği torunlarınıza uygun hale getirmek için bugünü hayal edin

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

Seth Godin

En popüler pazarlama blogger’ı, Best Seller yazar

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Katja Diehl