Skip to content

Hans-Dieter Hermann

Alman milli futbol takımının spor psikoloğu

Dr. Hans-Dieter Hermann 2004 yılından beri Almanya milli futbol takımının psikoloğu olarak görev yapmaktadır ve kendisi ilk spor psikoloğu olma ünvanını taşır. Ayrıca Brezilya 2014'teki FIFA Dünya Kupası sırasında...

Hans-Dieter Hermann Hakkında

Dr. Hans-Dieter Hermann 2004 yılından beri Almanya milli futbol takımının psikoloğu olarak görev yapmaktadır ve kendisi ilk spor psikoloğu olma ünvanını taşır. Ayrıca Brezilya 2014’teki FIFA Dünya Kupası sırasında da takıma eşlik etmiştir.

Daha önce de Avusturya kayak yarışları takımını, Alman jimnastikçileri, boksörleri ve hokey oyuncularını denetlemiştir.

Dr. Jan Mayer ile birlikte, yöneticilerin, yüksek performans gösterenlerin ve takımların performans niteliklerinin optimizasyonuna odaklanan Coaching Competence Cooperation Rhein-Neckar’ın yöneticisi ve sahibidir.

Rekabetçi sporcular ve koçların yanı sıra müşterileri arasında politikacılar ve Alman ekonomisindeki en iyi performans gösterenler de bulunmaktadır. Hans-Dieter Hermann profesör olarak hem Saarbrucken Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde hem de Saarland Üniversitesi Spor Bilimleri Enstitüsü’nde misafir profesör olarak ders vermektedir.

Hans-Dieter Hermann, 2012 Londra ve 2014 Soçi Olimpiyat Oyunları’nın haberleştirilmesinde ZDF (Alman televizyon yayıncılığının ikinci kanalı) için spor psikolojisi uzmanı olarak çalışmıştır.

Konuşma Başlıkları

• Motivasyon
• Takım Çalışması
• Yüksek Performans
• Hedef Belirleme
• Liderlik
• Değişim

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Hans-Dieter Hermann