Skip to content

Leo Johnson

PwC'de Disruption & Innovation Başkanı, BBC Radio 4 FutureProofing Eş Sunucusu

Leo Johnson, PwC'nin Disruption & Innovation uygulamasının başkanı ve FutureProofing, Hacking Capitalism ve Hacking Happiness gibi bir dizi BBC Radio 4 dizisinin sunucusudur. Önümüzdeki yıllarda iş dünyasını...

Leo Johnson Hakkında

Leo Johnson, PwC’nin Disruption & Innovation uygulamasının başkanı ve FutureProofing, Hacking Capitalism ve Hacking Happiness gibi bir dizi BBC Radio 4 dizisinin sunucusudur. Önümüzdeki yıllarda iş dünyasını ve toplumu şekillendirecek büyük fikirleri araştırıyor ve dünyanın buna nasıl yanıt verebileceğini değerlendiriyor.

Sustainable Finance’in kurucu ortağı olarak, patlamamış volkanların haritasını çıkarma konusunda uzmanlaşmıştır – Net Zero Innovation’da derin bir dalış uzmanlığı ile sismik bozulma yaratacak mega trendlerin çarpışmalarını haritalandırmaktadır. Kariyerinin başlarında Johnson, Dünya Bankası’na Çevre Ekonomisti olarak katılmış ve daha sonra PwC Group tarafından satın alınan butik danışmanlık firması Sustainable Finance’i kurmuştur.

Leo, PwC’nin Danışma Konseyi Başkanı ve “Turnaround Challenge: Business and the City of the Future” (OUP) kitabının ortak yazarıdır. Kentsel şarap üretim kolektifi Unthinkable Drinkable Brent’in kurucusu olan Leo, aynı zamanda Oxford Üniversitesi Smith School of Enterprise & the Environment’da Misafir Araştırmacı olarak görev yapmaktadır.

Konuşma Başlıkları

• Gelecek Trendleri
• Toplum
• Hibrit Ortamda Liderlik
• Yaratıcılık ve Merak
• İşin Geleceği
• Stratejik Çeviklik
• Sürdürülebilirlik

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

Bruce Daisley

İşin değişen doğası konusunda önde gelen uzmanlardan biri haline gelen Twitter’ın eski Avrupa Patronu

Kevin Gaskell

Porsche, BMW ve CarsDirect.com’u yeni başarı seviyelerine taşıdı

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Leo Johnson