Skip to content

Bruce Daisley

İşin değişen doğası konusunda önde gelen uzmanlardan biri haline gelen Twitter'ın eski Avrupa Patronu

Bruce Daisley, İngiltere'den çok satan bir yazar ve teknoloji lideridir. Şirkete 2012 yılında katılan Daisley, 8 yıl boyunca Twitter'ın EMEA Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Bundan önce Google'da YouTube...

Bruce Daisley Hakkında

Bruce Daisley, İngiltere’den çok satan bir yazar ve teknoloji lideridir. Şirkete 2012 yılında katılan Daisley, 8 yıl boyunca Twitter’ın EMEA Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Bundan önce Google’da YouTube UK’i yöneten Daisley, Emap/Bauer ve Capital Radio’da da çalışmıştır.

Daisley, hibrit işler çağında modern işlerin geçirdiği dönüşümler konusunda uzmandır ve en yeni teknoloji sansasyonlarından asırlık imalat firmalarına kadar çok çeşitli şirketlere danışmanlık yapmaktadır. Daisley, ister devlet kurumlarına ister bankacılık kuruluşlarına hitap etsin, geleceğin işine dair ilham verici bir vizyon paylaştığı ve dinleyicilere kendi şirketleri için uygulanabilir içgörüler bıraktığı için övgüler almıştır.

Çalışma kültürünü geliştirmeye yönelik 2019 tarihli kitabı “The Joy of Work”, Sunday Times’ın bir numaralı iş dünyası en çok satan kitabı oldu ve Financial Times Ayın Kitabı seçildi. CMI Yılın Yönetim Kitabı Ödülleri’nde ikinci oldu ve 250’den fazla beş yıldızlı Amazon yorumuna sahip. Profesör Sir Cary Cooper kitabı ‘okuması keyifli’ olarak tanımlarken, çok satan iş dünyası yazarı Dan Pink kitabın ‘iş deneyiminizi dönüştürmenize yardımcı olacağını’ söyledi.

Esneklik konusunu ele alan devam kitabı Fortitude da göz kamaştırıcı eleştiriler aldı. Financial Times, Fortitude’u yılın en iyi iş kitabı ilan etti.

FT’den Isabel Berwick şunları ekledi: “Kitaba bayıldım, işte ve hayatta olaylara bakış açımı değiştirdi”. Bu son ödül, Birleşik Krallık’ın en saygın isimlerinden bazılarının mükemmel değerlendirmelerinin ardından geldi.

Gary Lineker şunları söyledi: ‘Her zaman inandığım şeyi, yani kendi başımıza dayanıklı olamayacağımızı doğrulayan bir kitap. Aslında dayanıklılık hepimizin herbirimizden daha güçlü olmasıyla ilgilidir’.

Ed Miliband kitabı ‘mutlak bir vahiy’ olarak tanımladı. Profesör Noreen Hertz ‘zorlayıcı’ bir okuma olduğunu söyledi. Alastair Campbell ‘büyüleyici’ olarak tanımladı. Steven Bartlett ‘gerçekten canlandırıcı, büyüleyici ve önemli’ olduğunu söyledi.

Bruce Daisley, New Media Age tarafından ‘Yeni Medyaya En Büyük Bireysel Katkı’ ödülüne layık görüldü. Campaign Magazine tarafından dijital medya alanında en iyi lider olarak değerlendirildi ve genel medya pazarında 7. sıraya yerleştirildi. CEO ve MD’ler arasında yapılan bir ankette Bruce, çoğu liderin yapmak istediği “Fantezi İşe Alım” olarak seçildi. ABD ve İngiltere’deki konferanslarda sık sık en yüksek puan alan konuşmacı olarak yer almaktadır.

Bruce Daisley kısa bir süre önce Bayes Business School’da Fahri Misafir Profesör olarak atanmıştır ve şu anda 2023 MBA programları için işyeri kültürü ve teknoloji odaklı oturumlar düzenlemektedir.

Bruce, İklim Gerçekliği liderlik programının bir parçası olarak Başkan Yardımcısı Al Gore tarafından eğitilmiştir. Bunun bir parçası olarak Bruce, dünya çapında çeşitli kuruluşlarda binlerce kişiye sunum yaparak iklim değişikliğine yönelik çözümler hakkında tartışmalar yürütmüştür.

Bruce Daisley Birmingham’da bir belediye arazisinde büyüdü. Çalışma hayatına ailesinin üniversiteye giden ilk üyesi olabilmek için fast-food restoranlarında başladı. Düzinelerce reddedilmenin ardından Bruce, risk alarak ve hayatının karikatürize edilmiş bir özgeçmişini çizerek ilk kariyer rolünü aldı. Yirmi yıl boyunca radyo ve dergilerde çalıştıktan sonra YouTube, Google ve Twitter gibi teknoloji şirketlerinde çalışmaya başladı.

Konuşma Başlıkları

• Hibrit çağda daha iyi işyeri kültürü
• Dayanıklılık oluşturmak, tükenmişliği yenmek
• Yaratıcılığı ve merakı teşvik etmek
• İş Yaşamının Geleceği

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

Luc Julia

Apple Sesli Asistan, SIRI’nin ortak yaratıcısı ve Renault’da Bilimsel Direktör

William Tan

Nörobilimci ve Tıp Doktoru – Dünya Rekortmeni, Paralimpik Sporcu

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Bruce Daisley