Skip to content

Jessica Barker

Siber Güvenlikte İnsani Faktör Uzmanı

Dr. Jessica Barker çok satan bir yazar ve uluslararası bir konuşmacıdır. Siber güvenliğin insani yönü konusunda ödüllü bir lider olan Barker, 50.000'den fazla kişiye yüz yüze farkındalık oturumları sunmuştur.

Jessica Barker Hakkında

Dr. Jessica Barker çok satan bir yazar ve uluslararası bir konuşmacıdır. Siber güvenliğin insani yönü konusunda ödüllü bir lider olan Barker, 50.000’den fazla kişiye yüz yüze farkındalık oturumları sunmuştur. Siber güvenlik alanında Birleşik Krallık’taki en etkili 20 kadından biri olarak gösterilen Jessica Barker, BBC, Sky News ve Wired dergisi gibi medya kuruluşlarının başvurduğu siber uzmanlardan biridir.

Jessica Barker, NATO, Dünya Hükümet Zirvesi ve RSA San Francisco da dahil olmak üzere 80’den fazla açılış konuşması yapmıştır. Konuşmalarında siber güvenliğin psikolojisini ve sosyolojisini irdelemektedir. Jessica, siber güvenlik şirketi Cygenta’nın Kurucu Ortağıdır ve burada dünyanın dört bir yanındaki kuruluşlarda siber güvenlik bilincini, davranışını ve kültürünü geliştirme amacına odaklanmaktadır. Birleşik Krallık Hükümeti Siber Güvenlik Danışma Kurulu da dahil olmak üzere çok sayıda sektör kurulunda görev yapmaktadır. ‘Confident Cyber Security’ kitabının yazarı ve ‘Cybersecurity ABCs’ kitabının ortak yazarı olarak, dünyanın dört bir yanındaki kitlelerin siber güvenliğin kalbinin neden insanlar olduğunu anlamalarına yardımcı olmaktadır.

Jessica çalışmadığı zamanlarda öğrenmeyi seviyor ve bu nedenle yıllar boyunca binicilikten şarkı söylemeye ve akrobasi becerilerine kadar her konuda dersler aldı. İngiltere’de doğdu, şimdi kocası FC ve kedileri Bubble ile birlikte Las Vegas’ta yaşıyor.

Konuşma Başlıkları

• Siber Güvenlikte Kültür Neden Önemlidir?
• Sosyal Mühendislik Neden Saçmalıktır?
• Veri Yönetimi
• Risk
• Siber Güvenlik
• Dijital Sorunlar

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

Jack Straw

Başbakan Tony Blair’in Eski İçişleri ve Dışişleri Bakanı

Mert Fırat

Oyuncu, İhtiyaç Haritası Kurucusu: www.ihtiyaçharitası.org

Tony Travers

Bölgesel ve yerel yönetimler ile kamu hizmetleri reformu konusunda uzman

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Jessica Barker