Skip to content

Jamie Woodruff

Etik Hacker ve Siber Güvenlik Uzmanı

20'li yaşlarının sonlarında olan Jamie Woodruff, bilgisayar korsanlığı ve siber güvenlik konusunda dünyanın önde gelen otoritelerinden biri. Woodruff, bilgisayar bilişim sistemleri okuduğu Bangor Üniversitesi'ndeki bir öğrenci yarışmasının parçası olarak Facebook'u başarıyla hacklediğinde kamuoyunun gözüne girdi. O zamandan beri Kim Kardashian'ın web sitesi de dahil olmak üzere çok sayıda yüksek profilli operasyondaki güvenlik açıklarını ortaya çıkarmış ve bu sitenin hayranlarının verilerini ciddi risk altına soktuğunu ortaya çıkarmıştır.

Jamie Woodruff Hakkında

20’li yaşlarının sonlarında olan Jamie Woodruff, bilgisayar korsanlığı ve siber güvenlik konusunda dünyanın önde gelen otoritelerinden biri.

Woodruff, bilgisayar bilişim sistemleri okuduğu Bangor Üniversitesi’ndeki bir öğrenci yarışmasının parçası olarak Facebook’u başarıyla hacklediğinde kamuoyunun gözüne girdi. O zamandan beri Kim Kardashian’ın web sitesi de dahil olmak üzere çok sayıda yüksek profilli operasyondaki güvenlik açıklarını ortaya çıkarmış ve bu sitenin hayranlarının verilerini ciddi risk altına soktuğunu ortaya çıkarmıştır.

Halen İngiltere’de BT Destek ve Güvenlik uzmanı bir şirketin Baş Teknoloji Sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Bu şirket eğitim, bulut çözümleri, sızma testi konularında uzmanlaşmıştır ve okullara tüm BT alanlarında destek vermektedir. Kendisi aynı zamanda çevrimiçi siber zorbalık konusunda uzmanlaşmış Cyber Smile Vakfı’nın siber güvenlik danışmanıdır.

Jamie Woodruff sistem ve ağ güvenliğinin öneminden bahsetmekte ve Facebook, YouTube, Twitter, Apple ve Google gibi önde gelen güvenlik uygulamalarındaki dünya çapındaki açıkları ve güvenlik açıklarını ifşa etmesiyle tanınmaktadır. Söz konusu şirketlere sızarak mevcut açıkları buluyor. Bunu, büyük bir finans kuruluşunda Domino’s Pizza dağıtıcısı kılığına girerek ve sunucu odalarına kilit açma yoluyla erişim sağlayarak göstermiştir. Tüm bunlar tam yetkili, etik sızma testleri kapsamında gerçekleştirilmiştir.

Woodruff şu anda Yapay Zeka Güvenliği Stratejisi ve Geliştirmesine de odaklanmaktadır.

Konuşma Başlıkları

• Sosyal Mühendislik
• Siber güvenlik
• Teknolojide Risk
• Ağ Güvenliği
• Hackleme

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Jamie Woodruff