Skip to content

Bruce Dickinson

Iron Maiden'ın Solisti ve Girişimci

Bruce Dickinson yaygın olarak gerçek bir polimat olarak kabul edilir ve bunun çok iyi bir nedeni vardır. İş dünyası, girişimcilik, mentorluk ve yaratıcı düşünce konularında sayısız deneyime sahip olmasının yanı sıra...

Bruce Dickinson Hakkında

Bruce Dickinson yaygın olarak gerçek bir polimat (çok yönlü uzman) olarak kabul edilir ve bunun çok iyi bir nedeni vardır. İş dünyası, girişimcilik, mentorluk ve yaratıcı düşünce konularında sayısız deneyime sahip olmasının yanı sıra Iron Maiden’ın solisti olması, onu sürekli genişleyen profesyonel alanlarında benzersiz kılıyor ve sonuç olarak yetkinliğinin, içgörüsünün ve bilgisinin sırlarını paylaşmak için her zaman büyük talep görüyor.

Nitelikli bir pilot ve ticari havayolu kaptanı olan Bruce, bu bilgi birikiminden yararlanarak kendi uçak işletmesi Caerdav’ı (eski adıyla Cardiff Aviation) kurdu ve uçakların bakım, onarım ve revizyonunun yanı sıra pilot eğitimleri de verdi. Şu anda geliştirilmekte olan ve dünyanın uzak köşelerine kargo ya da insan taşıyabilecek çevre dostu bir helyum zeplini olan Airlander HAV’ın (hibrid hava aracı) İngiliz üreticisine ve Windhorse Aerospace tarafından geliştirilen ve erişilmesi zor afet bölgelerine insani yardım taşıyabilecek yenilebilir bir drone olan Pouncer’a yatırım yapmıştır. Bruce ayrıca kısa bir süre önce RAF’ın prestijli 601 Filosuna fahri grup kaptanı olarak atandı; bu pozisyonda tavsiyelerde bulunuyor, savunuculuk yapıyor ve elçilik görevini yerine getiriyor.

Havacılık ve müzik alanındaki başarılarının yanı sıra Bruce’un diğer başarılarından bazıları şunlardır: ödüllü bira üreticisi, film senaristi, uluslararası eskrimci, TV sunucusu ve spor yorumcusu ve otobiyografisinin yayınlanmasıyla Sunday Times’ın 1 numaralı çok satan yazarı “Bu Düğme Ne İşe Yarar?”

Bruce, ilham almak için yararlandığı bu zengin deneyimle, dünyanın dört bir yanındaki şirketlere dünya standartlarında konuşmalar yaparak, rock müzik ve ticari havacılığın görünüşte birbirinden farklı alanlarında faaliyet göstermenin zorluklarının, ister çok uluslu bir şirket, ister yerel bir şirket veya yeni kurulan bir girişim olsun, günlük iş dünyasının zorluklarını nasıl yansıttığını açıklıyor; ekip çalışmasının, iletişimin, ileriye dönük planlamanın önemini vurguluyor ve kaçınılmaz aksiliklerin öğrenmek, uyum sağlamak ve başarılı bir şekilde devam etmek için bir teşvik olabileceğini ve olması gerektiğini kabul ediyor.

Bruce’un doğal karizması ve coşkusu, onu herhangi bir iş etkinliği için çok çeşitli konularda açılış konuşmacısı olarak mükemmel bir seçim haline getirmektedir.

Konuşma Başlıkları

• Rock Yıldızlığından İş Adamlığına
• Müşterilerinizi Hayranlara Dönüştürmek
• Kurumsal Kültür
• İş Başlangıçları
• İş Geri Dönüşü
• Risk Yönetimi
• Seyahat ve Havacılık Sektörü
• Bruce'un Hayatı ve Zamanları
• İş Yaratıcılığı

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

David Miliband

CEO ve Başkan, Uluslararası Kurtarma Komitesi (International Rescue Comittee)

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Bruce Dickinson