Skip to content

Paul Polman

İş Dünyası Lideri, Kampanyacı ve "Net Positive: How courageous companies thrive by giving more than they take" kitabının Ortak Yazarı

Paul Polman, iklim değişikliği ve eşitsizlikle mücadelede iş dünyasının eylemlerini hızlandırmak için çalışıyor. İş dünyasının iyilik için bir güç olması gerektiğinin önde gelen savunucularından biri olan Paul, Financial...

Paul Polman Hakkında

Paul Polman, iklim değişikliği ve eşitsizlikle mücadelede iş dünyasının eylemlerini hızlandırmak için çalışıyor. İş dünyasının iyilik için bir güç olması gerektiğinin önde gelen savunucularından biri olan Paul, Financial Times tarafından “son on yılın öne çıkan CEO’su” olarak tanımlanmıştır.

Unilever’in CEO’su olarak (2009-2019), uzun vadeli, çok paydaşlı bir modelin mükemmel finansal performansla el ele gittiğini göstermiştir. Paul, Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini geliştiren ve 2030 kalkınma gündemini ilerletmek için küresel kuruluşlarla ve sektör genelinde çalışarak savunmaya devam ettiği BM Genel Sekreteri’nin Üst Düzey Panelinin bir üyesiydi.

Paul’un yeni kitabı “Net Positive”, cesur iş liderlerine bir çağrı niteliğinde olup, dünyanın sorunlarını yaratmak yerine çözerek kâr eden net pozitif şirketlerin nasıl kurulacağını ortaya koymaktadır. Sistem değişikliğine adanmış bir sosyal girişim olan IMAGINE’in ve Saïd Business School’un başkanlığını yürüten Paul, BM Küresel İlkeler Sözleşmesi Başkan Yardımcısı ve B Takımı Lideridir. Paul, iki yıl boyunca liderliğini yaptığı Uluslararası Ticaret Odası’nın Onursal Başkanıdır.

Konuşma Başlıkları

• Sürdürülebilir Kapitalizm
• Kontrolü Yeniden Kazanmak
• İş Etiği
• İklim Değişikliği

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

Helen Clark

Yeni Zelanda Eski Başbakanı, UNDP Eski Yöneticisi, Pandemiye Hazırlık ve Müdahale Bağımsız Paneli Eş Başkanı

Bruce Daisley

İşin değişen doğası konusunda önde gelen uzmanlardan biri haline gelen Twitter’ın eski Avrupa Patronu

William Tan

Nörobilimci ve Tıp Doktoru – Dünya Rekortmeni, Paralimpik Sporcu

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Paul Polman