Skip to content

David Miliband

CEO ve Başkan, Uluslararası Kurtarma Komitesi (International Rescue Comittee)

David Miliband şu anda New York merkezli, kar amacı gütmeyen bir insani yardım kuruluşu olan International Rescue Committee'nin (IRC) Başkanı ve İcra Kurulu Başkanıdır. IRC dünya çapında 16.000 kişiyi istihdam...

David Miliband Hakkında

David Miliband şu anda New York merkezli, kar amacı gütmeyen bir insani yardım kuruluşu olan International Rescue Committee’nin (IRC) Başkanı ve İcra Kurulu Başkanıdır. IRC dünya çapında 16.000 kişiyi istihdam etmekte; çatışma ve afetler nedeniyle insanların yaşamlarının olumsuz etkilendiği 40 ülkede çalışmaktadır.

David Miliband 2007-10 yılları arasında İngiltere Dışişleri Bakanı olarak görev yaptığı dönemde 160’tan fazla ülkede küresel bir diplomat ağından sorumlu oldu. Afganistan’daki savaştan İran’ın nükleer programına ve dünyanın yükselen güçleriyle angajmana kadar enternasyonalist bir Britanya için ayırt edici bir ses oluşturdu.

2002-04 yılları arasında Okullardan Sorumlu Bakan olarak reform lideri kabul edildi. Çevre Bakanlığı döneminde dünyanın ilk yasal olarak bağlayıcı emisyon azaltma tasarısına öncülük etti. Topluluklar Bakanı olarak Britanya’nın büyük şehirlerinin rönesansını savundu.

David Miliband, Birleşik Krallık’ta 10.000 toplum örgütleyicisini kendi toplumlarında değişiklik yapmaları için eğiten “Değişim Hareketi “ni kurdu. Ayrıca 2013 yılına kadar Sunderland Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştür. MIT ve Stanford Üniversitesi’nde dersler vermiş ve önemli jeopolitik konuları tartışmıştır. Miliband, Kosta Rika’dan Jose Maria Figueres ile birlikte Küresel Okyanus Komisyonu’nun Eş Başkanlığını yapmıştır.

Konuşma Başlıkları

• Küresel Trendler
• Küresel Kurumların Reformu
• ABD Dış Politikası
• Toplum
• Eğitim ve Sürdürülebilirlik
• Avrupa'nın Geleceği
• Mülteci Krizi
• Brexit

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

Yuval Noah Harari

Ünlü Tarihçi ve Sapiens: İnsanlığın Kısa Tarihi Kitabının Uluslararası Çok Satan Yazarı

David Miller

C40 Şehir İklim Politikası ve Ekonomisi Merkezi Genel Müdürü, 63. Toronto Belediye Başkanı ve WWF-Kanada Son Başkanı ve CEO’su

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

David Miliband