Skip to content

Dr. Ceyhun Emre DOĞRU

Danışman, Akademisyen ve Sunucu

Dr. Ceyhun Emre Doğru danışman, akademisyen ve medya profesyoneli olarak strateji ve kurumsal ilişkiler alanında çalışmaktadır. CORPERA Danışmanlık yönetici ortağı olarak uluslararası şirketlere...

Dr. Ceyhun Emre DOĞRU Hakkında

Dr. Ceyhun Emre Doğru danışman, akademisyen ve medya profesyoneli olarak strateji ve kurumsal ilişkiler alanında çalışmaktadır. CORPERA Danışmanlık yönetici ortağı olarak uluslararası şirketlere politik, ekonomik ve kamu politikaları analizi; devlet ve paydaş ilişkileri; stratejik iletişim, itibar yönetimi ve savunuculuk kampanyaları ile müzakere, uyuşmazlık çözümü ve kriz yönetimi konularında danışmanlık vermektedir.

Dr. Ceyhun Emre Doğru, CNBC-e’de haftalık olarak yayınlanan iş dünyası programı Strateji Katı’nın yaratıcısı ve sunucusudur. Forbes dergisinde yayınlanan Lider ve Strateji adlı köşenin yazarıdır. Dr. Doğru Boğaziçi Üniversitesi Executive MBA programında “Eleştirel Düşünme ve Stratejik Karar Verme” dersini vermektedir. Ayrıca bu konularda şirketlere konuşmalar yapmakta ve yönetici eğitimleri vermektedir. Ekim 2024’te çıkacak olan “Stratejik Aklın El Kitabı: Daha İyi Kararlar Vermek için Bir Rehber” adlı kitabın yazarıdır.

Kariyerine Birleşmiş Milletler ve NATO’da stajyer olarak başlayan Dr. Ceyhun Emre Doğru, daha sonra Strategic Forecasting şirketinde jeopolitik analist olarak çalışmıştır. TÜSİAD Washington DC temsilcisi olarak görev yapmıştır. Dr. Doğru lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ve Université Libre de Bruxelles’de tamamlamış, Avrupa Enstitüsü’nden yüksek lisans derecesi almış ve Koç Üniversitesi’nden siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler alanında doktora derecesini elde etmiştir.

Konuşma Başlıkları

• Stratejik Düşünme ve Karar Verme
• Kurumsal Strateji ve Yönetim
• Kurumsal İlişkiler, Paydaş Yönetimi ve Stratejik İletişim
• Politik, Regülatif ve Jeoekonomik Risk Analizi
• Uyuşmazlık Çözümü, Müzakere ve Kriz yönetimi

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

Janina Kugel

İcracı Olmayan Yönetim Kurulu Üyesi ve Danışman | Mütevelli Heyeti Üyesi

Mert Fırat

Oyuncu, İhtiyaç Haritası Kurucusu: www.ihtiyaçharitası.org

Yuval Noah Harari

Ünlü Tarihçi ve Sapiens: İnsanlığın Kısa Tarihi Kitabının Uluslararası Çok Satan Yazarı

Paul Polman

İş Dünyası Lideri, Kampanyacı ve “Net Positive: How courageous companies thrive by giving more than they take” kitabının Ortak Yazarı

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Dr. Ceyhun Emre DOĞRU