Skip to content

Hande Aydın

Dijital Stratejist/ Trend ve Kavram Anlatıcısı

Dijital dünyanın hızlı dönüşümünü yakından takip ederek, markaların ve bireylerin bu dönüşümden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlıyor. Eğitmen, danışman ve içerik üreticisi olarak, bilginin gücünü...

Hande Aydın Hakkında

Dijital dünyanın hızlı dönüşümünü yakından takip ederek, markaların ve bireylerin bu dönüşümden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlıyor. Eğitmen, danışman ve içerik üreticisi olarak, bilginin gücünü en iyi şekilde kullanarak geleceği şekillendirmeye devam ediyor. Teknoloji, trendler ve kavramlar, sosyal medya ve müşteri odaklı pazarlama stratetejileri konularında kurumsal eğitimler ve danışmanlık hizmeti veriyor. Yeni dünyayı anlamanın, değişim ve dönüşümü uyum sağlamanın, öncüsü olmanın kaynağının bilgi olduğuna inanıyor.

İzlesene.com’da başlayan kariyer yolculuğu, Twitter’da Marka Stratejileri Direktörü, Somera’da Strateji Direktörü ve TikTok Türkiye Satış Direktörü olarak devam etti. Bu süreçte 200’den fazla yerli ve global markayla iş birliği yaparak pazarlama ve reklam stratejilerinde önemli başarılar elde etti. 2020’de Meta’nın Türkiye’de yetkilendirdiği 2 eğitmenden biri oldu.

Geleceği belirleyen teknolojiler ve trendler, tüketici ve pazarlama trendleri, bugünü ve geleceği şekillendiren kavramları hakkında kurumsal eğitimler veriyor, konuşmalar yapıyor, yazı ve podcast formatında içerik üretiyor. İş dünyasına konularına değinen Tüketime Övgü podcastinin eş yapımcılarından, trend ve kavramları anlattığı Akbank’ın destekleriyle Yol Arkadaşım podcastinin de yapımcısı. Bu konular hakkında Instagram ve LinkedIn’de içerikler üretiyor, Vogue dergisi ve çeşitli dijital mecralarda yazılar yazıyor.

Konuşma Başlıkları

• Geleceği Şekillendiren Trendler
• Hayatımızı Değiştiren Teknolojiler
• Yapay Zeka Hayatımızı Nasıl Değiştiriyor?
• “Yeni Dünya”lı Olmak
• Müşteri Odaklı Strateji

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

Ed Gillespie

Sürdürülebilirlik ve İnovasyona Odaklanan Çevreci Girişimci ve Yazar

Mo Gawdat

Google [X]’in eski İşletme Müdürü, seri girişimci, Solve for Happy kitabının yazarı ve One Billion Happy’nin kurucusu

Yuval Noah Harari

Ünlü Tarihçi ve Sapiens: İnsanlığın Kısa Tarihi Kitabının Uluslararası Çok Satan Yazarı

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Hande Aydın