Skip to content

Can Celikay

Yapay Zeka Danışmanı ve AI for People Kurucusu

AI for People'in kurucusu Can Celikay, üretkenliği, yaratıcılığı ve satışları artıran özel yapay zeka çözümleri geliştirme konusunda tanınmış bir YZ danışmanı ve girişimcidir. Şirketi, teknolojik değişikliklere hızla...

Can Celikay Hakkında

AI for People’in kurucusu Can Celikay, üretkenliği, yaratıcılığı ve satışları artıran özel yapay zeka çözümleri geliştirme konusunda tanınmış bir YZ danışmanı ve girişimcidir. Şirketi, teknolojik değişikliklere hızla adapte olarak iş süreçlerini optimize etmek ve iş akışlarını basitleştirmek için sağlam YZ destekli otomasyon, danışmanlık ve sistem inşa hizmetleri sunmaktadır.

Eğitimde YZ entegrasyonunu savunan Can, takımların YZ’yi etkili bir şekilde kullanma bilgisiyle güçlendirilmesine adanmıştır. Özelleştirilmiş öğrenim ve sürekli eğitim girişimleri, işletmelerin hızla gelişen bir YZ manzarasında rekabetçi kalmasına yardımcı olur. Ayrıca, YZ eşleştirme yoluyla girişim ekosistemini dönüştüren EchoNet ve ADHD bireyler için çalışma ortamlarını optimize etmeyi amaçlayan PeakFlow gibi çığır açan projeleri yönetmektedir.

Konuşma Başlıkları

• İşletmelerde Yapay Zeka ile H4 Yaratmak
• Otomasyondan Özel Öğrenim Sistemlerine: Yapay Zeka Yenilikleri
• İş Yerinde ADHD ile Başa Çıkma: Nöroçeşitliliği Leverage Etme
• Eski Milli Takım Buz Hokeyi Oyuncusu ve Kolej Futbolcusu Olarak Spor Liderliği

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

Bas Lansdorp

İzleyicilerinize ilham verecek sıra dışı fikirlere sahip seri girişimci

Jim O’Neill

Goldman Sachs Varlık Yönetimi Eski Başkanı ve BRIC Kısaltmasının Yaratıcısı

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Can Celikay