Skip to content

Pınar Özcan

Girişimcilik ve İnovasyon Profesörü

Pınar Özcan, Girişimcilik ve İnovasyon Profesörüdür. Aynı zamanda Oxford Girişimcilik Merkezi ve Oxford Finans ve Teknolojinin Geleceği (Fintech) İnisiyatifi'nin akademik direktörüdür. Bank of England...

Pınar Özcan Hakkında

Pınar Özcan, Girişimcilik ve İnovasyon Profesörüdür. Aynı zamanda Oxford Girişimcilik Merkezi ve Oxford Finans ve Teknolojinin Geleceği (Fintech) İnisiyatifi’nin akademik direktörüdür. Bank of England, Birleşik Krallık Rekabet ve Piyasalar Kurumu, Birleşik Krallık Finansal Yönetim Otoritesi, Avrupa Komisyonu ve Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı (OECD) gibi düzenleyici otoritelerle danışmanlık rolleri üstlenmektedir.

Pınar, Stanford Üniversitesi Yönetim Bilimleri ve Mühendisliği Bölümü’ndeki Stanford Teknoloji Girişimleri Programı (STVP) bünyesinde doktora derecesini tamamlamıştır ve ayrıca Stanford’dan Yüksek Lisans ve çift Lisans derecelerine sahiptir.

Pınar, kariyeri boyunca 40 yaş altındaki En İyi 40 İş Okulu Profesörü ve yönetim teorisi ve pratiğinde yükselen düşünürler için Global Thinkers 50 listesine seçilme onuruna sahip oldu. En son olarak, Pınar Innovate Finance tarafından Global Fintech Kadın Güç Listesi’ne seçildi ve dijital para birimleri konusunda Bank of England’a Akademik Danışman olarak atandı.

Konuşma Başlıkları

• Girişimcilik
• Yenilik
• Veri ve Yapay Zeka Tabanlı Yenilik
• Dijital Çağda Strateji
• Platformlar ve Ekosistemler
• Fintech (Finansal Teknoloji)
• Büyük Teknoloji Şirketlerinin Yarattığı Bozulma
• İyilik İçin Teknoloji

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

Adam Greenfield

Akıllı şehirler, kentsel tasarım ve yeni teknolojiler konusunda uzman

Seth Godin

En popüler pazarlama blogger’ı, Best Seller yazar

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Pınar Özcan