Skip to content

Emrah Kurum

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği Başkanı

Emrah Kurum, çevre mühendisliği alanında lisans derecesini aldıktan sonra kariyerine Türkiye'nin ilk sürdürülebilirlik dergisi olan EKOIQ'da başladı. Şirketler için kurumsal sosyal sorumluluk projeleri geliştirmek üzere U...

Emrah Kurum Hakkında

Emrah Kurum, çevre mühendisliği alanında lisans derecesini aldıktan sonra kariyerine Türkiye’nin ilk sürdürülebilirlik dergisi olan EKOIQ’da başladı. Şirketler için kurumsal sosyal sorumluluk projeleri geliştirmek üzere Uluslararası Proje ve Eğitim Merkezi’ne katıldı. Sabancı Üniversitesi’nde Ar-Ge ve inovasyon süreçlerinde üniversite ve sanayi işbirliği üzerine çalıştı.

2013 yılında sürdürülebilirlik temelli işletmeleri teşvik eden Türkiye’nin ilk ve tek çevre etkinlik platformu olan Çevreci Etkinlikler’i kurdu. Çevreci Etkinlikler ile Alternatif Çevre Mühendisliği Buluşmaları, Çevre ve Sanat Buluşmaları, Geleceğin Sürdürülebilirlik Liderleri gibi birçok proje tasarladı ve hayata geçirdi. Kasım 2015’te Bilgi Üniversitesi Genç Sosyal Girişimci Ödülleri’nde Çevreci Etkinlikler ile sosyal girişimcilik ödülüne layık görüldü.

Halen Başkanı olduğu Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin (Sürdürülebilirlik Adımları Derneği) kurucularındandır. 2019’da Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin On Başarılı Genci (TOYP) ödülleri kapsamında Çevre Korumacılığı ve Ahlaki Önderlik kategorisinde ödül aldı.

Konuşma Başlıkları

• Sürdürülebilirlik
• Çevre
• Sosyal Sorumluluk

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

Simon Sinek

Liderlik ve Yönetim Konularında Yazar, Konuşmacı ve Danışman

Leo Johnson

PwC’de Disruption & Innovation Başkanı, BBC Radio 4 FutureProofing Eş Sunucusu

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Emrah Kurum