Skip to content

Levent Erden

Next Akademi Kurucusu

Levent Erden İstanbul’da doğdu. Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra; lisansını ve MBA programını Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamladı.
Erden, hayatının 35 yılında L'Oréal, Allied Lyons, Pepsi Co, Havas gibi çok ul...

Levent Erden Hakkında

Levent Erden İstanbul’da doğdu. Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra; lisansını ve MBA programını Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamladı.

Erden, hayatının 35 yılında L’Oréal, Allied Lyons, Pepsi Co, Havas gibi çok uluslu şirketlerde üst düzey yöneticilik görevini üstlendi. Kurucu ekibinde de bulunduğu Bilgi Üniversitesi’nde; interaktif iş yönetimi pazarlama ve iletişimi alanında öncü Yüksek Lisans programı Next Academy’de başkanlık ve akademisyenlik yapıyor. Çeşitli dergilerde yazarak ve televizyon programları yaparak; okuyucu ve izleyicileri ile buluşuyor. Sürekli “bir sonraki” nin peşinden gidiyor…

Konuşma Başlıkları

• 1850-2000 Fotoğraflarla İstanbul: Tarihi, Sosyolojik, Mimari, Ekonomik, Kültürel Açılardan İstanbul’un 150 Yıllık Değişimi
• Dönüşüm: Pandeminin Hızlandırdığı, Teknoloji Temelli Makro - Mikro Dönüşüm
• İletişim 4.0: Duyma, Dinleme, Anlama, Anlamlandırma
• Dönüşüm Sürecinde Marka Yaratmak/Yaşatmak: Yeni Parametreler

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

Jo Johnson

Eski İngiliz Muhafazakâr Milletvekili ve Cameron, May ve Johnson Hükümetlerinde eski Devlet Bakanı

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Levent Erden