Skip to content

Mert Fırat

Oyuncu, İhtiyaç Haritası Kurucusu: www.ihtiyaçharitası.org

Oyunculuk kariyerine 20 yılı aşkın bir süredir devam etmekte olan Mert Fırat ayrıca İstanbul'da yer alan tiyatro sahnelerinden Moda Sahnesi ve DasDas'ın, Bursa'da yer alan Sanat Mahal'in kurucularındandır. Birçok sosyal s...

Mert Fırat Hakkında

Oyunculuk kariyerine 20 yılı aşkın bir süredir devam etmekte olan Mert Fırat ayrıca İstanbul’da yer alan tiyatro sahnelerinden Moda Sahnesi ve DasDas’ın, Bursa’da yer alan Sanat Mahal’in kurucularındandır. Birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alan ve UNDP İyi Niyet Elçisi olan Fırat’ın kurmuş olduğu”İhtiyaç Haritası (Needs Map) 13 Mayıs 2022 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlenmiştir.

Konuşma Başlıkları

• Hayata Anlam Katarak Büyümek
• Sosyal Sorumluluk, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Gönüllülük ve Hedef Bazlı İletişim

İlgili Konuşmacılar

London Speaker Bureau dünya çapındaki en etkili kişileri temsil etmektedir. Burada benzer odaklı daha fazla konuşmacı bulabilirsiniz.

Jim O’Neill

Goldman Sachs Varlık Yönetimi Eski Başkanı ve BRIC Kısaltmasının Yaratıcısı

Ben Legg

Google Avrupa Eski COO’su, The Portfolio Collective Ceo ve Kurucusu, Yazar

İhtiyaç duyduğunuz konu ve kategoriden sanal veya yüz yüze etkinlikler için yüzlerce ulusal ve uluslararası konuşmacı ve moderatör.

Konuşmacılardan ve uzmanlardan herhangi biri hakkında daha fazla bilgi almak veya onları bir sonraki konuşmacınız veya danışmanınız olarak görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Mert Fırat